press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Wall of Thanks. Sight and Sound Clinic. Great Ormond Street Hospital.
London. 2021

Design development, implementation and installation of the Wall of Thanks for the new Sight and Sound Clinic at Great Ormond Street Hospital.

 

Artwork made up of plaques of donors' names and lightboxes with messages from the Great Ormond Street Youth Forum.

Graphic Design: Andy Altmann

Water-cut aluminium: Locate Supplies

Anodised aluminium: Colour Anodising

Laser-etched beech and aluminium: Greens the Signmakers

Engraved and paint-filled corian: Insignia Signs & Engraving

Light boxes & accoya green panels: Dragonfly
Sign & Display

Powder coating: Ashleigh Signs

Installation assistance: Marrow Furniture